Nordic Frontier tackar för 2021

Jag skulle vilja börja detta inlägg med att säga tack till alla våra fina lyssnare och deras hjärtvärmande ord de skickat gällande hur mycket de uppskattar Nordic Frontier. Det betyder verkligen mycket och ger mig den energiboost jag behöver för att podda ett år till.

Här nedan tänkte jag lista de gäster som medverkat i år, de personer som gett podden det lilla extra som konstant lockar nya lyssnare:

Simon Lindberg gästade oss för att prata om hur det känns att vara listad som en av världens farligaste personer.

Thomas Sewell gjorde sin debut som gäst hos oss(tror jag) och gav ett väldigt mäktigt intryck. Han pratade om sitt uppvaknande som nationalsocialist, nationalism i Australien och vi hade också en intressant bit om aborginer.

Nam gästade oss för att tala om sitt brödraskap “The Mannerbund”.

Mark Collett summerade året som gått med Patriotic Alternative, pratade lite om Star Wars and sin kärlek till ketchup.

Rob Rundo berättade om sin historia kring Rise Above Movement, polistrakasserier och sina planer på framtida nätverk.

Jan Lamprecht tog oss tillbaka till Afrika för att prata om det kaos som uppstod under sommaren i Sydafrika.

Coach Finstock från podden “Full House” gästade oss för att prata om sin bana i livet och annat som rör nationalism i USA.

Henrik Palmgren var nästa på tur, efter många år av podd-tränande så fick jag äntligen en chans utöva alla mina skills på denna absoluta podd-legend.

Warren Balogh gjorde sitt årliga besök till podden för att berätta om ditt nya program “Modern Politics”.

Tony Hovater återvände till podden efter många år, han berättade om vad som hänt från det att TWP blev nedlagt till det att de skapade NJP och vad som väntar oss i framtiden.

American Krogan gästade oss för att berätta om sina djuplodande videor om vissa moderna dataspel som visar hur mycket subversivt material som bakas in i dem.

Och för att för att lägga grädden på moset så har jag också skapat en fantastisk Nordic Frontier New Year’s party playlist, som ni kan bränna av när vi ringer in det nya året!