The Goyim know – shut it down kill him!


Haman ber om nåd för att han varit antisemit. Foto: Rembrandt

Senaste Radio Nordfront gästades av Ahmed Rami som berättade om hur Judiska församlingens överrabbin i Stockholm, Morton Narrowe, vittnade om att judarna massmördade antisemiter – för att de var antisemiter.

Den judiska högtiden Purim firas alltså för att hylla massmordet på 75 000 människor, vilket bara det är oerhört anmärkningsvärt. Det känns lite märkligt att sådana som jag själv blir utmålade som ondskan själv för att jag förnekar att ett visst massmord ägt rum, medan andra anser att det är helt i sin ordning att årligen fira ett massmord mot en annan grupp av människor.

Kriteriet för att de 75 000 perserna förtjänade att dödas var dock inte att de skulle vara angripare, att det skedde i självförsvar eller något liknande, utan just för att de var antisemiter.

Vem säger detta? Inte jag, utan en överrabbin som vid tidpunkten var Judiska församlingens representant.

Hur definieras antisemit? Enligt Judiska församlingen i Stockholm är man antisemit om man har fördomar eller stereotypa föreställningar om judar, alternativt har/sprider “mytbildningar om judisk makt”. Att säga att judar har stor makt över medier och banker = antisemitism enligt Judiska församlingen. Samma församling vars tidigare överrabbin menar att det är förenligt med den Torah han förkunnar att döda antisemiter.

Men kanske var det bara Narrowes högst personliga åsikt och inget som Judiska församlingen ska anklagas för. Nordisk Radio begav sig ut på Twitter och frågade Judiska församlingen om man anser att det är rätt att mörda antisemiter. Vi passade även på att fråga Jonathan Leman på Expo om detta ämne ändå är värt att ta upp i deras “antirasistiska” tidning. Vi väntar fortfarande på svar.