Gaming med Tiwaz

Hej, mitt namn är Andreas. Och jag är en självhatande Gamer.

Anledning till att jag säger så är att jag, såsom många andra, speciellt unga män, har lagt ned ofantliga mängder tid på just data/videospel genom livet. Detta ser jag tillbaka på med viss bitterhet, då jag inte direkt kan visa på något jag vunnit på det, förutom en dålig rygg och sämre syn. Alla de “pwns” och “kill/death ratios” och alla feta digitala “stasher” man haft genom åren, betyder ingenting då du slagit av spelet och går ut i den verkligen världen. Ingenting, förutom möjligen den digitala upplevelsen, består.

Det var därför jag såg det som ett ypperligt tillfälle att sluta spela och bli lite mer seriös i livet då jag gick med i Nordiska Motståndsrörelsen, jag lovade där och då att jag skulle ersätta spelandet med saker jag kunde göra för kampen. Jag sa till och med detta i mitt smärtsamma första poddeltagande på Radio Nordfront, smärtsamt för att jag var hiskeligt nervös och mumlande osammanhängande om just gaming.

Men jag lyckades ändå med det jag åtog mig, jag har gamat väldigt lite sedan dess och producerat ofantligt mycket media. Jag har aldrig varit så produktiv och känt mig så kreativ i hela mitt liv som jag gjort sedan jag gick med. National Socialismen och vår världsåskådning är en outtömlig källa för inspiration och jag använder den flitigt varje dag vare sig det gäller heta tagningar, video, foto, grafik eller musik. Naturen bjuder alltid på något som ger en skaparlust. Så man kan säga att jag har inte behövt sakna gamingen, den har ersatts av något som faktiskt ger mervärde i verkliga livet: podcasts, aktivistfilmer, artiklar, bloggar, vloggar, TV, musik/musikvideor och grafiska prylar.

Så efter att ha gått denna cirkel runt så återkommer jag nu till gamingen igen, varför? Jag har ju bashat gamers i podden och bett dem skaffa sig en riktig hobby istället för att käka chips och äga n00bs, så vadan detta hyckleri? Anledningen är den, att jag ser fortfarande många unga män(och alldeles för gamla) sitta framför datorerna dag in och dag ut i live-streams och de har hundratals om inte tusentals som tittar på. Och vad får de som tittar ut av det? Djupa analyser av den senaste kartan i Fortnite? En detaljerad genomgång av karaktärskapande i Diablo 3? Alltså ingenting som ger mervärde till tittaren ute i den verkliga världen.

Nu vill jag inte hypa eller slå på stora trumman för hårt, jag är blygsam och ödmjuk på det sättet, men vad denna målgrupp behöver är nationalsocialistiska gamers som spelar spel som alla andra men som kan dela med sig av vettiga idéer medan de spelar. Därför har jag nu börjat live-streama lite gaming på D-Live och de som är intresserade får gärna titta förbi. Det går också rykten om att andra nationalsocialister kommer att göra mig sällskap och kanske till och med köra deras egna streams inom en snar framtid.

Klicka här för att komma till D-Live kanalen som streamar: https://dlive.tv/NordicStreams

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment