Åter till Naturen

Jag skulle vilja börja detta inlägg med att tacka så hjärtligt för alla de fina ord folk gett mig angående mitt tidigare inlägg, då jag skildrade första maj-resan från norr. Det värmde.

Vi lever pekuliära liv, vi aktiva nationalsocialister. I mångt och mycket så lever vi våra liv som många andra. Vi äter, vi jobbar och vi sover som vilken annan människa som helst. Men utöver det, så finns det något som separerar oss från de icke spelande karaktärerna som drönar omkring och väntar på nästa input. Vi spenderar all “ledig” tid med att idealistiskt främja vår nationalsocialistiska kamp. Detta är ett heltidsjobb utöver ditt heltidsjobb, ett jobb som aldrig tar slut, ett kall som aldrig slutar kalla.

Detta innebär att du inte bara måste ta ledigt från jobbet, du måste också ta ledigt från kampen. Detta för att återhämta dig, för ta in nya perspektiv och för att inte bränna ut dig. Likt en bilmekaniker i en värld där bilarna aldrig slutar gå sönder, så väntar det en oändlig mängd arbete och kamp för dig som bestämt dig för att börja kämpa. Därför behöver du en paus ibland. Jag behöver en paus.

Denna paus kommer jag att tillägna min återgång till naturen då jag känner att min elektroniska nationalsocialistiska kamp, inte bara äter upp tid som jag kunnat spendera med min familj eller ägnat till att renovera klart huset, men också tvingar mig att spendera ohälsosamt många timmar framför skärmar med brusande nyhetsflöden och ständigt plingande sociala medier. “Tvingar” är kanske fel ord, då jag valt detta engagemang och ångrar inte en sekund, men det digitala bruset och skärmens blåa ljus har börjat sätta sina spår. Och jag finner det smått ironiskt att som en man som lever bokstavligen i skogen, så har naturen aldrig känts så långt borta.

Detta ämne, skärmtid, är något som ligger i tiden och som nyligen togs upp av Niklas Norling i ett reportage på NTV. Ett löfte som jag gav mig själv då jag började podda och rodda i många andra medieprojekt, var att det skulle ersätta mitt datorspelande, ett sidomål eller förhoppning med detta var att jag kanske skulle ha lite mindre skärmtid. Tvärtom dock, så sitter jag mer än någonsin framför datorn nu, då det som propagandaman finns en icket sinande flod av projekt att ta tag i. Och med nationalsocialismen som inspirationskälla, så tar den kreativa gnistan aldrig slut.

Jag vill uppmuntra er alla där ute, ni som känner att ni fastnat i ett ohälsosamt förhållande med era digitala apparaturer, att ta er ut i naturen och njut av en paus. Låt det digitala bruset sakta ersättas av ett naturligt uppfriskande sorl.

Här är ett stycke Lo-Fi Nature Wave som jag hoppas kan inspirera er. Efter att min gamla kanal blev raderad av konspirerande judar, så skapade jag en ny som kommer att innehålla lugna, naturinspirerade musikstycken. Prenumerera gärna om det känns som något för dig.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment