Studio Bothnia (poddversionen): Sosseriet i norr och Antifa i USA

STUDIO BOTHNIA. I detta avsnitt avhandlas ämnen från Norrbotten och USA i en salig blandning.

I veckan kom Luleås kommunalråd Lenita Ericson (S) att avgå med omedelbar verkan. Bakgrunden är enligt hennes själv en maktkamp inom Socialdemokraterna, som sedan tidigare drabbats av avslöjad korruption och avgångar. Robert Eklund och Simon Holmqvist berättar mer om de många skandalturerna inom Luleås sosseri.

Man berättar också om den norrbottniske rättshaveristen Mikael Styrman som förklarade krig mot Socialdemokraterna i Övertorneå och kastades i fängelse. Nu har han återigen åtalats, denna gång för skattebrott och grovt bokföringsbrott.

Dessutom en uppdatering av utvecklingen i USA och mer specifikt Portland, som verkar få en borgmästare som beskriver sig som både kommunist och Antifa.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Avsnittet sändes ursprungligen på Dlive

Finns också att se på Peertube

Om Studio Bothnia
Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga. Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist. Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

NR Special innefattar alla avsnitt från Nordisk Radio som inte tillhör något av de ordinarie programmen.


Prenumerera på NR Special med RSS