Studio Bothnia (poddversionen): Nordendagarna och universitetsutbildning

STUDIO BOTHNIA. Eklund och Holmqvist diskuterar bland annat Nordendagarna och huruvida man som nationell bör läsa på universitet.

Som en överraskning till sina kära tittare sände Robert Eklund och Simon Holmqvist live, precis som i gamla tider. Men inte exakt som i gamla tider, utan på ett nytt sätt, nämligen från sina hem och med hjälp av webkamera.

Kvällens avsnitt var en provsändning av det nya formatet och Eklund och Holmqvist diskuterar bland annat Nordendagarna och huruvida man som nationell bör läsa på universitet.

Avsnittet sändes ursprungligen på Dlive

Finns även att se på Peertube

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva “ej namn”.

Om Studio Bothnia
Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga. Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist. Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

NR Special innefattar alla avsnitt från Nordisk Radio som inte tillhör något av de ordinarie programmen.


Prenumerera på NR Special med RSS