Studio Bothnia (poddversionen): Förnedringsvåldet i obygden och det fortsatta kaoset i USA

STUDIO BOTHNIA. I detta avsnitt om det spektakulära filmklippet från Boliden där en person fick avhugget sitt finger. Är det en trend i tiden att förnedringsvåldet sprids till småorter? Dessutom mer om kaoset i USA.

Avsnittet sändes ursprungligen på Dlive. Man sände samtidigt på Youtube och VK.

Det var Samhällsnytt som först publicerade filmklippet som visar hur två personer, varav en afrikan, misshandlade och förnedrade en tredje person. Det hela kulminerade med att offret sattes i hundkoppel och man skar av honom ett finger.

Vad beror det på att den här typen av vansinneshandlingar tycks bli vanligare i mindre orter som i Boliden utanför Skellefteå? Detta ska Robert Eklund och Simon Holmqvist försöka reda ut.

Dessutom fortsatta diskussioner om utvecklingen i USA, där man nu bland annat gripit en burkaklädd transa under Antifa-kravallerna.

Om Studio Bothnia
Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga. Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist. Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

NR Special innefattar alla avsnitt från Nordisk Radio som inte tillhör något av de ordinarie programmen.