RN Semestersändning #1: Lindbergs vinst i HFD, Hanssons återkomst och läget i landet
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gör Radio Nordfront en extrasändning som gästas av Marcus Hansson och Robert Eklund.

Redan andra veckan in i Radio Nordfronts sommarledighet måste semestern brytas för en extrasändning. Kvällens avsnitt kommer framför allt att avhandla:

  • Tobias Lindbergs historiska vinst mot polismyndigheten i Högsta förvaltningsdomstolen som fastställde att det var fel att förbjuda Lindberg från att äga jaktvapen med hänvisning till hans engagemang i Nordiska motståndsrörelsen.
  • Vad Marcus Hansson, Nordfronts ansvarige utgivare och profilerade skribent som gästar detta avsnitt, egentligen har haft för sig på slutet och vad han har för planer framåt.
  • Kaos och kriser: Dödsskjutningen av polisen Andreas Danman och den pågående regeringskrisen. Robert Eklund gästar också den andra halvan av programmet för att bidra med en fördjupande analys av cyberattacken mot Kaseya som slog ut vissa svenska företags betalningssystem under gårdagen.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radio[email protected]

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS