RN DIREKT#323: Krigsförbrytaren Netanyahu i kedjor SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll är Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

RN kommer i vanlig ordning att diskutera veckans hetaste nyheter: Kampen mellan sionisterna och resten av världen, inklusive Internationella krigsförbrytartribunalen i Haag blir förstås ett stort ämne. Men även Nya Dagbladets artikel om det judiska kärnvapenhotet mot Europa och de kvinnliga poliserna som har sex med kriminella invandrare.

Dessutom mer om attacken i Gubbängen, regeringens krismöte och hur det gick till när ministrar i regeringen fick lyssna på vad Simon Holmqvist har att säga.

RN kommer också att kommentera ett utspel från Lantbrukarnas riksförbund om att bönder bör få mer frihet i djurhållningen.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-mem

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS