RN DIREKT#303: Diskussion om Israel med en sionist SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00. Gästar för opinionsbildaren Stefan Torssell.

Ikväll är Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg,Tobias Lindberg och Max Rosenfors tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

Kvällens avsnitt kommer framförallt att präglas av en diskussion mellan Simon Holmqvist och opinionsbildaren Stefan Torssell, som bland annat skrivit för Nya Tider. Torsell kommer ursprungligen från Ungern och har tidigare intervjuats för sin starka projudiska hållning av Marcus Hansson vilket mynnade ut i artikeln Sions beskyddare. I övrigt är Torssell kanske mest känd för boken M/S Estonia – svenska statens haveri.

Holmqvist och Torsell kommer att diskutera Israelfrågan samt den pågående konflikten i Palestina. Torsell kommer också att få ställa frågor om nationalsocialismen. Övriga i RN-panelen kommer att kunna hoppa in med inslag i diskussionen vid behov.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ dina fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Om Youtube fungerar dåligt, så vi testar livesända på Telegram också. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för på Youtube.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS