RN DIREKT#298: Avsnitt tvåhundranittioåtta SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00. RN fortsätter diskutera situationen i Mellanöstern.

Ikväll är Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

Det är fortsatta diskussioner om situationen i Mellanöstern som kommer att avhandlas i kvällens avsnitt.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ dina fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Just nu kan du också vinna en exklusiv Radio Nordfront-t-shirt från Midgård. Posta en egenproducerat mem i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram och tagga den med ”RN-tävling”. Den bästa memen vinner en t-shirt. Tävlingen avslutas i slutet av kvällens sändning.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS