RN DIREKT#292: Painkiller och #BanTheADL SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll är Martin SaxlindSimon HolmqvistPär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

RN-gänget har sett den nya Netflixserien ”Painkiller” och förundras över hur ärligt den politiskt korrekta streamingjätten vågar porträttera den judiska läkemedelsjätten Purdue Pharmas illdåd. Men är allt verkligen korrekt i serien?

Dessutom diskussioner om hashtagen #BanTheADL som just nu trendar på X/Twitter och sätter press på Elon Musk att en gång för alla bannlysa den judiska hatgruppen på plattformen.

Detta och mycket med om veckans nyheter i kvällens avsnitt av Radio Nordfront som sänds med start klockan 19.00.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ dina fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS