RN DIREKT#288: Koranen och Priderörelsen SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll är Radio Nordfront tillbaka från sommarledigheten. Säsongens första avsnitt börjar klockan 19.00.

Martin SaxlindSimon HolmqvistPär Öberg och Tobias Lindberg är tillbaka efter sommaruppehållet med ett nytt avsnitt av Radio Nordfront.

RN kommer förstås att diskutera kalabaliken kring Stockholm Pride och Nordiska motståndsrörelsens motdemonstration. Dessutom diskussioner om sommarens koranbränningar och konsekvenserna av dessa.

Detta och mycket mer i kvällens sändning, som börjar klockan 19.00.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ dina fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-bild

Aktivister protesterar mot homolobbyn på Sergels torg.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS