RN DIREKT#283: Sverigedemokraterna och deras bögar SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Martin SaxlindSimon HolmqvistPär Öberg och Tobias Lindberg.

Dessutom gästar Max Fagerstedt, som tidigare var engagerad i Sverigedemokraterna men numera i Nordiska motståndsrörelsen. Han har recenserat SVT-dokumentären SD-bögar som RN kommer att diskutera ikväll.

I veckan friades Mathias Wåg i ett förtalsfall efter att en rad andra vänsterextremister först dömts för samma förtal. Vad beror det på?

RN kommer även diskutera Ted Kaczynskis dödKachovkadammens kollaps i södra Ukraina och den pågående sommaroffensiven.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS