RN DIREKT#281: Grattis alla vita mödrar! SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 20:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Martin SaxlindSimon HolmqvistPär Öberg och Tobias Lindberg. På grund av att det är mors dag idag sänder programmet med start klockan 20.00.

Gästar ikväll gör ansvarig utgivare för Motståndsrörelsen.se, Emma Karlsson, för att berätta om den senaste förhandlingen i hovrätten där hon står åtalad för hets mot folkgrupp.

RN kommer också att diskutera den kontroversiella artikeln på Samnytt där judisk makt hyllades. Dessutom Mathias Wågs rättegång och lite geopolitiska händelser.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS