RN DIREKT#269: Ett år av militant globalism SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront kommer också att gästas av någon från Nordiska motståndsrörelsen som just nu är i Bulgarien för att traditionsenligt hylla den bulgariske nationalhjälten Christo Lukov.

I veckan var årsdagen för den ryska invasionen av Ukraina. Mycket har hänt sedan dess, men kriget pågår fortfarande. RN-panelen kommer att dela med sig av sina tankar om kriget hittills och bland annat diskutera om fred verkligen är möjligt.

Dessutom kommer man att diskutera Säpos senaste årsrapport, där man beklagar sig över att förtroendet för politiker i Sverige minskar.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-bild

Bild från hyllningen av den bulgariske nationalhjälten Vasil Levski den 19 februari.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS