RN DIREKT#260: Avsnitt tvåhundrasextio SWISH: 0728750427

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 20:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 20:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Max RosenforsTobias Lindberg deltar inte ikväll.

RN kommer att diskutera den pågående krisen i Iran. Har protesterna gått över till en folklig revolt mot regimen eller rör det sig fortfarande om ett försök av CIA och Mossad att anstifta en så kallad färgrevolution?

Dessutom kommer RN att diskutera de så kallade klimataktivisterna stämning mot den svenska staten. Vem ligger egentligen bakom?

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS