RN DIREKT#259: Nya grundlagar och ny Twitter-regim SWISH: 0728750427

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär ÖbergTobias Lindberg och Max Rosenfors.

RN kommer att diskutera de nya grundlagsändringarna som kommer att begränsa yttrande-, förenings-, mötes- och tryckfriheten kraftigt. På Twitter förändras saker snabbt, Jordan Peterson har fått tillbaka sitt konto och snart även Donald Trump. Men är det en positiv utveckling?

Tobias har läst på om att inventariet av vissa metaller inte räcker på långa vägar för att ersätta fossila bränslen med elektricitet. Vad är egentligen planen? Och slutligen diskussioner om roboten som landade i Polen och nästan startade tredje världskriget.
Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH. OBS nytt nummer: 0728750427

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS