RN DIREKT#252: Valrörelsen och valresultatet SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront en analys av valresultatet, med ny regering och allt vad det innebär.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon Holmqvist och Pär ÖbergMartin Saxlind och Tobias Lindberg kommer ej att delta utan ersätts ikväll av Radio Nordfronts producent Max Rosenfors och Jonas De Geer,

Radio Nordfront att diskutera valrörelsen och även valresultatet, lokalt och nationellt samt vad en ny regering kan innebära för Sverige.

Veckans RN-mem

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS