RN DIREKT#249: Att vara politisk fånge i konungariket Sverige SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Anders Jonsson från Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 gästar för att berätta om sin tid i fängelse som åsiktsbrottsling.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg.

Gäst i kvällens program är Anders Jonsson som vid flera tillfällen hamnat i trubbel för sina politiskt inkorrekta utspel på Internet. Jonsson har nyligen avtjänat ett fängelsestraff och kommer att berätta rövarhistorier om tiden bakom galler och även dela mig sig av sina lärdomar och erfarenheter.

Sedan kommer RN att prata lite om svaret på Nordiska motståndsrörelsens debattutmaning till AfS, som publicerades idag på Motståndsrörelsen.se. Dessutom lite diskussioner om den senaste tidens skruvade utrikespolitiska nyheter från USA.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-mem

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS