RN DIREKT#247: Nordendagarna och vita svartpiller SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT Rapport från Nordendagarna och diskussion om hur man ska förhålla sig till förfallet.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör Martin SaxlindTobias Lindberg och Pär Öberg. Simon Holmqvist jobbar kväll men kommer förhoppningsvis in runt klockan åtta.

På agendan ikväll står framför allt en summering av Nordendagarna och vad som hände där. Den tilltagande ekonomiska krisen kommer också diskuteras med avstamp i Holmqvists artikel om de hårdare tider vi står inför.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Veckans RN-bild

En man kastar en slägga

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS