RN DIREKT#246: Hästskjuts, utedass och dödstraff SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Säsongspremiär av Radio Nordfront med Marcus Hansson som gäst.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00 efter sitt sommaruppehåll. Medverkar gör Simon HolmqvistMartin Saxlind och Tobias Lindberg.

Tyvärr kan Pär Öberg inte delta ikväll, istället gästar Marcus Hansson för att diskutera sin senaste artikel Ljuger Alternativ för Sverige?.

Hansson har dessutom under sommaren skrivit en artikelserie om dödsstraff och kommer även berätta om den, följd av en allmän diskussion om dödstraffets vara eller icke vara.

Det blir dessutom en uppdatering om vad RN-medarbetarna gjort i sommar, samt lite diskussioner kring det uppmärksammade Skellefteå-fallet.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS