RN DIREKT#244 Vad är en kvinna? Och vad händer i sommar? SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront sänder sitt sista avsnitt för säsongen och diskuterar dokumentärfilmen ”What is a woman?”. Dessutom förutspår man vad som kommer hända i Norden och i världen i sommar.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg, och Pär Öberg.

I programmet kommer man att diskutera den uppmärksammade dokumentärfilmen ”What is a woman?” av Matt Walsh.

Dessutom snack om Public Services vara eller icke vara, samt ett försök att förutspå sommarens valrörelse, utvecklingen i världen med kriget och ekonomin och eventuella pandemier.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS