RN DIREKT#235: Vem kan vinna det tredje världskriget? SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront är tillbaka och sänder live i krigets Europa.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg och Pär Öberg.

Ikväll kommer RN inte uteslutande att fokusera på kriget i Ukraina. Man kommer även att diskutera valen som hölls tidigare i veckan i Ungern och Serbien samt första omgången i det franska presidentvalet som hålls idag.

Dessutom kommenterar man Nordfronts första april-skämt och Nordiska motståndsrörelsens 25-årsfest.

Det blir också diskussioner kring det pågående ekonomiska ställningskriget mellan Ryssland och väst med frågan: Vem vinner?

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS