RN DIREKT#222: Året 2021 med Radio Nordfront SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll sammanfattar Radio Nordfront året som gått.

Ring in +46906954728!

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 20:00. I vanlig ordning deltar Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg och Pär Öberg. Det blir även eventuellt en och annan gäst.

Årssammanfattningar brukar alltid komma kring jul och nyår och ikväll kommer Radio Nordfront att sammanfatta året utifrån vad man pratat om, och vad som varit viktigt för just Radio Nordfront.

Missa inte det! Sändningen börjar klockan 20.00.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS