RN DIREKT#217: Bombnazisten och framtidens fokus SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT  Ikväll diskuterar RN förstås veckans nyhet om en så kallad bombnazist. Men även vad nationella ska fokusera på i framtiden med Markus Hansson.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan sju. I vanlig ordning deltar Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg och Pär Öberg. Programmet gästas även av Nordfront-skribenten Markus Hansson för att diskutera hans artikel Vem ska vi fokusera på i framtiden?”.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS