Radio Regeringen #196: Den som sår får skörda, del 2

RADIO REGERINGEN. Nu är det vår i Radio Regeringen! I del 2 kommer damerna prata vidare om att odla. Damerna har packat avsnittet med  massor av inspiration och goda råd.

Detta blir del 2 i serien, “Den som sår får skörda”. I kvällens avsnitt pratar damerna om sina odlingar som de har startat efter senaste avsnittet. Damerna kommer även prata om vad man kan hitta på när man odlar inomhus. Perenna växter är det något som även tipsas varmhjärtat om, år efter år så fortsätter dem att ge, och vem gillar inte det?

Denna gången är vi LIVE!

Glöm nu inte att skicka in dina odlingsbilder till Radio Regeringen! Maila in dem till [email protected].

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.


Prenumerera på Radio Regeringen med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

4
Kommentarer

Please Login to comment
4 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
2 diskussionsdeltagare
FredrikaJan senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Jan
Lyssnare

I går morse när jag åkte taxi till Sollefteå sjukhus märkte jag att det växer så detr knakar redan. Det är vägrenarna som tittar fram ur snön i dikena, Våren har inte riktigt kommit igång ännu. Jag har pysslat lite i köket istället. Jag har gjort min egen sillinläggning för första gången. Jag blev lite besviken när de inte hade någon dillsill på affären. Tack vare att Elin nämnt 123-lag för inläggning så komponerade jag min egen sill på stående fot. Sill, ättikssprit, kryddor, färsk dill, gul och röd lök köptes. Jag lät sillen stå och gotta sig från söndag… Läs mer

Jan
Lyssnare

Jan
Lyssnare

https://imgur.com/a/pG5UaV3 I går morse när jag åkte taxi till Sollefteå sjukhus märkte jag att det växer så detr knakar redan. Det är vägrenarna som tittar fram ur snön i dikena, Våren har inte riktigt kommit igång ännu. Jag har pysslat lite i köket istället. Jag har gjort min egen sillinläggning för första gången. Jag blev lite besviken när de inte hade någon dillsill på affären. Tack vare att Elin nämnt 123-lag för inläggning så komponerade jag min egen sill på stående fot. Sill, ättikssprit, kryddor, färsk dill, gul och röd lök köptes. Jag lät sillen stå och gotta sig från… Läs mer

Fredrika
Lyssnare

Jaaaa! Vad trevligt!