Radio Regeringen #194: Böndernas kamp

RADIO REGERINGEN. Ikväll ska damerna prata om böndernas kamp, tillsammans med Julia.

Ikväll har damerna med sig Julia och det diskuteras kring böndernas kamp och hur både naturen och samhället motarbetar dessa. Våra otroligt viktiga bönder har det inte lätt och det vill damerna lyfta upp ikväll. De pratar om vad för problem som kan uppstå och vad det finns för fördelar med småskaliga jordbruk och djurhållningar. Väl valda ord och mycket intressant lyssning i detta hundranittiofjärde avsnitt med Radio Regeringen.

Trevlig helg, önskar damerna!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.


Prenumerera på Radio Regeringen med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

5
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentarstråd
2 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
3 diskussionsdeltagare
Noora IsojärviFredrikaJan senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Jan
Lyssnare

Kommun och st kan när som helsr expropriera vilken mark eller byggnad de vill med hänvisning till samhällsnyttan. Har du en sommarstuga så kan den köpas upp för ett skampris. Hur många fler bidragsturister ska det komma innan staten börjar placera dem idin sommarstuga? (Det var farligt bära i början på 90-talet när Jugoslavien bröts sönder i inbördeskriget)

Fredrika
Lyssnare

Det stämmer. Det var också meningen att motsvarande skulle göras i Tredje riket, enligt Gottfried Feders 25-punktsprogram för NSDAP. Men det var ju även där mest storföretag som stöttades med statens exproprieringsrätt. Kanske tog Socialdemokraterna även denna politik från Tredje riket, som de gjorde med många andra politiska innovationer som infördes i svensk politik och samhälle.

Fredrika
Lyssnare

Det är förresten glädjande atr vi fick ett program. Och vilket trevligt program det blev! Fin gäst! Jag min stolle litade på kalendern och trodde det skulle bli radio kl 21 i fredags. Men det blev en extra bra måndag för mig idag istället!

Noora Isojärvi
Redaktör
Noora Isojärvi

Ursäkta förseningen på programmet men kul att du fick en bra måndag 😀

Fredrika
Lyssnare

Vägra registrera! Vägra kräftbursinspektioner! Skjut!