Radio Regeringen #189: Bevara maten

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Ikväll så ska damerna prata om ett kärt ämne, mat. Men det är något som är viktigare än goda recept…

Hur ska vi bevara maten? Nog för att vi konsumenter kan knalla in på affären och köpa mat oavsett vilken tid det är på året, men om vi inte hade haft affärer med fullproppade hyllor? Hur måste vi göra för att ta hand om våra grödor och kött, hur har vi nordbor lyckats föda oss själva under vinterns kalla månader.

Kunskaper om att bevara mat är i princip påväg att dö ut för framförallt de yngre generationerna, men förhoppningsvis ska detta ändras på. Efter kvällens avsnitt med RR hoppas damerna att ni lyssnare ska ha fått inspiration till och lite kunskaper i, hur man bevarar mat.

Skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.


Prenumerera på Radio Regeringen med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment