Radio Regeringen #177: Mediciner

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Christine, Elin och Hanne diskuterar i kväll om mediciner och dess inverkan på våra liv

Hysteri pågår i hela världen, butikers hyllor gapar tomma och lika så apoteken. Men vad är det för piller vi trycker i oss och behövs verkligen alla dessa mediciner. Statistiken över användandet av kemiska substanser är skrämmande. Kan vi klara oss med mindre mediciner? kanske skulle vi helt enkelt må bättre utan vissa av dem och finns det alternativ med mindre biverkningar. I kvällens program delar damerna med sig om sina tankar, funderingar och erfarenheter kring ämnet.

Använder du eller har du använt psykofarmaka?

Visa resultat!

Loading ... Loading ...

Skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Noora.