Radio Regeringen #176: Nordisk folkkultur

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Christine, Elin och Hanne diskuterar vad Nordisk kultur är tillsammans med er lyssnare

Vad är egentligen Nordisk kultur och vad har den för roll i våra liv? Att det finns mer kultur som är Nordisk än bara midsommar och nubbe är för oss äkta nordmän en självklarhet. Nordisk kultur är så otroligt mycket och kan vara svårt att sätta fingret på i en värld som ständigt försöker få oss att tro att vi inte har någon egen kultur.

Var med oss i kväll och diskutera fram vad som faktiskt är vår kultur, delta i chatten och ring gärna in till programmet och dela med dig av din syn på Nordisk kultur.

Skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Noora.