Radio Regeringen #174: Att vara Singel

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Damerna är tillbaka och i kväll kommer livet som singel att diskuteras

Att vara singel är inte alltid så enkelt. Att hitta en man att del sitt liv med blir bara svårare och svårare i dagen dekadenta samhälle. Elin och Hanne kommer i programmet att djupdyka i ämnet att vara singel och nationalsocialist men även samhällets syn på familjebildning och feministiska trender.

Hur ser en nationalsocialistisk kvinna på romantik, vad har vi för förväntningar på en man och är vi för kräsna. Många frågor kommer förhoppningsvis besvaras i kvällens program.

Damerna kommer även dela med sig av sina personliga mål för självförbättring och hur de kommer gå till väga för att nå sina mål kommer att diskuteras.

Är du singel?

Visa resultat!

Loading ... Loading ...

Skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Noora.