NR-SPECIAL: Radio Kungälv och Radio Ludvika samkör – viktiga nyheter!

Obs. att detta är en repris av ett tidigare avsnitt.

 

Mycket har hänt senaste året! Radio Ludvika och Radio Kungälv, har blivit NR Dalarna och NR Bohuslän. Men hur lät det när Radio Ludvika och Radio Kungälv en gång sände tillsammans? I detta avsnitt så deltar ett dussintal personer, och vi slår radiorekord i antal personer i samtalet.

Om du undrar hur det gick till när “kommunradion” blev “länsradio” så bör du inte ha missat detta avsnitt.

Såhär såg artikeln ut när vi samkörde i februari sedan:

SPECIAL. Ikväll klockan 18:00 kör Radio Ludvika och Radio Kungälv ihop. Vad är det som händer egentligen? Spännande nyheter utlovas!

Ikväll kommer Radio Ludvika och Radio Kungälv att ha ett gemensamt program. Allt som allt kommer ett dussintal personer att medverka, vilket bara det förmodligen är rekord för Nordfront Radio.

Att vi sänder ihop beror inte enbart på att vi (egentligen) tycker bra om varandra utan är för en högre sak. Nya, spännande saker utlovas!

“Har feber, men känns som att jag inte borde missa detta legendariska avsnitt!” (Daniel Nordberg)”

En spelare kommer bäddas in här strax!

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Bitte Sjögren samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.


Prenumerera på Radio Ludvika med RSS