NR Småland #4: Meningen med livet, Stockholm och mordförsök

I denna veckas avsnitt så har vi medarbetare som är lite mer avkopplade än vanligt. Inte på så vis att de är slöa, utan stämningen är mer laidback så att säga.

Det pratas en hel del om aktionen i Stockholm, självklart sände Näste 7 dit en delegation och nästeschef Magnus Wardmo höll tal, vilket han delar med sig av i dagens avsnitt.
Hampus berättar om sin upplevelse av att lämna Smålands trygga skogar för att besöka storstadsdjungeln, med alla dess exotiska invånare.

Det diskuteras kring ett vansinnigt våldsbrott på Höglandet där etnicitet blir en vital del av segmentet, på ett kanske lite överraskande sätt och en skeptiker får sina argument grusade av den krassa verkligheten.

Vad är meningen med livet? Ja, det är något som analyseras denna augustidag, 2019. Medarbetarna delar med sig av sina egna erfarenheter som medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen, möjligheterna som kommer av att man utmanar sig själv och hur personer kan kan växa till sin fulla potential under rätt förutsättningar.

Programmet avslutas med ett läsarbrev och lite ur vardagen som medlem i den enda sanna oppositionen i Sverige.

Kort och gott: Ett fullspäckat avsnitt, fast med ett lite annorlunda upplägg, där programdeltagarna guidar er in i framtiden genom etermediat kallat NR Småland

NR Småland är ett sundare alternativ till dagens dekadenta lokalradiokanaler. Ett program som med stolthet inte är genuscertifierat, HBTQ godkänt eller gått genom åsiktsförtryckets filter.

Som en del i Nordisk Radio så är vi en nationalsocialistisk lokalradio som behandlar Småland och det småländska folkets vardag. Vare sig du är till Småland inflyttad eller smålänning i exil så kommer vi att hålla dig uppdaterad om en del av händelserna bakom rubrikerna, det som lögnmedia vill dölja för smålänningen i gemen. Vi gräver i notiser för att finna det som systemet försöker sopa under mattan.

Vi vänder inte blad, vi försöker vända på vart enda blad.