NR Dalarna #33: Avesta och Social dumping

DALARNA. Lokalradion ifrån Dalarna är tillbaka med ännu ett avsnitt, och denna gång sätter man fokus på Avesta och “social dumping”.

Ert sedvanliga gäng från Dalarnas skogar sänder live denna måndag kväll efter det korta uppehållet!

Ikväll kommer Max Rosenfors tillsammans med Emma Karlsson och Fredrik Engman diskutera en lagom blandning av lokala nyheter och reflektioner, man bland annat sätter fokus på Avesta.

I programmet kan ni alltså förvänta er:

  • En riktigt trevlig händelse Max var med om
  • En inblick i Avesta
  • Ett axplock av regionens nyheter
  • En diskussion kring “SKR och MSB årets Öppna jämförelser: Trygghet och säkerhet”, där Max har analyserat lite statistik
  • Och ett trivsamt samtal!
Diskussionunderlag till en punkt i avsnittet. Kalkylark. Sammanvägt värde: https://www.msb.se/ Befolkningsstatistik: https://www.scb.se/

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].


Prenumerera på NR Dalarna med RSS