NR Dalarna #29: Skolhaveri i Ludvika & Bilolyckor

NR DALARNA. Denna veckas måndagssändning kommer innehålla en diskussion kring Ludvikas skolor men också en intressant och otäck skildring från Engman, hur han upptäckte en bilolycka som andra förbipasserande hade missat.

I sedvanlig ordning så är programmets fasta medarbetare Emma Karlsson och Fredrik Engman redo för en extra intressant sändning. Engman har vart med och vart först på plats till en olycka, och Emma har vidare forskat och grävt i det fortsatta skolhaveriet i Ludvika kommun. Programledare för programmet är som alltid Max Rosenfors, och ni lyssnare kan se fram emot en extra intressant sändning denna kväll!

Bland kvällens ämnen finner ni:

  • Skolhaveriet i Ludvika kommun
  • Engman är först på plats till en bilolycka
  • Lokala nyheter allmänt

Läs även artikeln som publicerades i samband med detta.

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].