NR Dalarna #27: Folkgemenskap & havererande sjukhus

Denna måndag sänder gruppen från Dalarna live igen, 20:00. Under kvällen kommer vi att, bland annat, disktuera nyheter, havererande sjukhus och en intervju gällande folkgemenskap.

Som alltid deltar Max Rosenfors som programledare med sina fasta medarbetare Emma Karlsson & Fredrik Engman. Ikväll har vi dessutom en intressant intervju att presentera! Vill ni veta vem det är, får ni hänga med ikväll 20:00.

Under kvällen kan ni se fram emot diskussion och samtal gällande, bland annat:

  • Havererande sjukhus i Dalarna
  • Folkgemenskap & intervjun
  • Övriga nyheter

Väl mött!

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].