NR Dalarna #27: Folkgemenskap & havererande sjukhus

Denna måndag sänder gruppen från Dalarna live igen, 20:00. Under kvällen kommer vi att, bland annat, disktuera nyheter, havererande sjukhus och en intervju gällande folkgemenskap.

Som alltid deltar Max Rosenfors som programledare med sina fasta medarbetare Emma Karlsson & Fredrik Engman. Ikväll har vi dessutom en intressant intervju att presentera! Vill ni veta vem det är, får ni hänga med ikväll 20:00.

Under kvällen kan ni se fram emot diskussion och samtal gällande, bland annat:

  • Havererande sjukhus i Dalarna
  • Folkgemenskap & intervjun
  • Övriga nyheter

Väl mött!

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson, Fredrik Engman. Även kända ansikten och röster som nästeschefen Pär Sjögren och aktivisten Nicklas Norling turas om att vara med då och då.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].