NR Dalarna #25: Medlemsgruppen i Näste 5

LOKALRADIO. Denna vecka är Dalarnas lokalradio tillbaka efter att ha missat förra veckans avsnitt, som kompensation har vi en exklusiv intervju med Tina Lund, som är chef över medlemsgruppen i Näste 5.

I vanlig ordning är Max Rosenfors programledare för avsnittet, med sina fasta medarbetare Fredrik Engman och Emma Karlsson! Tillsammans kommer vi att utöver nyhetsrapporteringen och grävandet i Dalarnas lokalpolitik dessutom ha med Tina Lund som är chef över medlemsgruppen i Näste 5.

Ni kan alltså se fram emot ett fullspäckat program med bland annat:

  • Lokala nyheter.
  • Intervjun med Tina gällande medlemsgruppen, men också om hon som aktivist.
  • Uppdateringar gällande vårt grävande i Dalarnas lokalpolitik.
  • Men också mycket mer.

Livesändningen börjar 20:00 varje måndag!

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Det var mycket trevligt att lyssna på Tina. Jag älskar hennes stadga, trygga röst och hennes stenkoll på allt. Jag visste inte att hon var edsvuren i den nu nedlagda gamla organisationen. Hennes hängivenhet och det orubbliga ansvar inte minst för en själv beträffande vad en ed innebär är ett föredöme för alla nordbor. Jag har aldrig svurit en ed. Jag vet vad en ed betyder och innebär. Så Tinas tidigare ed som hon höll längre än organisationen existerade får mig att känna stolthet över den organisation hon nu tillhör vare sig hon är edsvuren i den eller ej. Det… Läs mer