NR Dalarna #22: Aktionen vid Kyrkskolan av Näste 5 – Nicklas berättar

I sedvanlig ordning är NR Dalarna tillbaka för sin livesändning denna måndag. Denna gång diskuterar vi Näste 5:s aktion vid Kyrkskolan som skedde förra veckan, men också mycket annat.

Programledare för kvällens program är Max Rosenfors, med sina medarbetare Emma Karlsson och Fredrik Engman. Christoffer trillar ev. in lite senare i programmet, eller redan från start, det får vi se! Dessutom deltar aktivisten Nicklas Norling från Näste 5 för att berätta om deras aktion vid Kyrkskolan.

I avsnittet kan man i alla fall vänta sig:

  • Näste 5:s aktion vid Kyrkskolan
  • Nyheter från Dalarna
  • Emma som har ytterligare information kring misshandeln på Kyrkskolan
  • Lite offtopic
  • Och bra musik!

Häng med i livesändningen 20:00!

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
1 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
2 diskussionsdeltagare
MaxFredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Det är faktiskt lite konstigt att det inte är fler visselblåsare bland skolpersonal. Eller finns det många som skriver på sin facbookvägg. Eller till lokatidningen? Och sedan fastnar visslet hos grindvakten som vägrar gå emot propagandan att allt är bra?

Max
Lyssnare

Jag tror väldigt bestämt att kommunen har lagt en munkavel på personal inblandad, och säkert på någon elev också. Men vi ska nog reda ut detta ändå!

Det är viktigt för dom att lägga locket på när någonting händer som kanske skulle kunna radikalisera Ludvikas ungdom eller befolkning allmänt.