NR Dalarna #10: Summering av 1 maj och inringningar

NR DALARNA. Klockan 20:00 startar ännu ett avsnitt av NR Dalarna där man kommer att prata om 1 maj-demonstrationen i Ludvika. Även lyssnarna kommer att få möjlighet att ringa in till programmet under kvällens gång.

Då var det dags igen! Klockan 20:00 sänder världens bästa lokalradio – NR Dalarna – ännu ett avsnitt där fokus kommer att ligga på 1 maj-demonstrationen som utspelade sig under förra veckan i Ludvika. Även lyssnarna kommer att få möjlighet att ringa in till programmet för att prata om 1 maj och eventuellt kommer medarbetarna att ringa runt till olika personer som deltog i demonstrationen.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Nicklas Norling, Jimmy Björk och Jesper Eriksson.

Bland annat kommer man att diskutera.

  • ALLT OM FÖRSTA MAJ!

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].