NR Dalarna #12: Vera Oredsson, historia, våldtäkt och EU-valet

NR DALARNA. Klockan 20:00 är det dags för ännu ett nytt avsnitt av NR Dalarna. Bland annat medverkar Vera Oredsson för att prata om sin autograf som skapat rabalder i media samt historia om Dalarna.

Ikväll klockan 20:00 är NR Dalarna tillbaka med ännu ett avsnitt med blandade ämnen. Bland annat kommer Vera Oredsson att medverka för att prata om hur hennes autograf har kunnat skapa rubriker i media.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Jimmy Björk och Jesper Eriksson. Även Nicklas Norling blir med i kvällens avsnitt.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Vera Oredsson autograf.
  • Våldtäkt i Borlänge.
  • Pistolbeväpnad man i Vansbro.
  • Föredrag med Fredrik Vejdeland.
  • Eu-valet.

Dalarnas äldsta sigill - 1435

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson, Fredrik Engman och Christoffer Runnholm. Även nästeschefen Pär Sjögren och aktivisten Nicklas Norling turas om att vara med i varje avsnitt.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected].