NR Dalarna #9: 1 maj-demonstrationerna närmar sig med stormsteg – du kommer väl?

NR DALARNA. Klockan 20:00 sänder NR Dalarna sitt 1 maj-avsnitt där flera exklusiva gäster medverkar. Även du som lyssnare kommer att ha möjligt att ringa in till programmet för att ställa frågor. Missa inte!

Ikväll är NR Dalarna-gänget tillbaka med ett fullspäckat 1 maj-avsnitt där man kommer att gå igenom allt som gäller för onsdagens demonstration i Ludvika.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Jimmy Björk och Jesper Eriksson.

Kvällens program kommer även att gästas av flera exklusiva gäster, bland andra av Daniel Nordberg – programledare för NR Bohuslän och som gör sin talardebut i Ludvika under första maj. Även riksmedlemmen Robert Eklund medverkar i kvällens avsnitt.

Vidare kommer Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind och Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist att medverka.

Även Ni lyssnare kommer att få möjligheten att ringa in till programmet och ställa frågor eller bara för att småprata en kort stund.

Med andra ord – ett fullspäckat avsnitt som du bara inte får missa!

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].