RN DIREKT #130: Masskjutningar, Jeffrey Epstein och Elise Rydahl

RADIO NORDFRONT. Pär Öberg är tillbaka, Johan Persson är tillbaka och Jonas De Geer gör ytterligare ett gästinhopp. Dessutom gästas kvällens avsnitt av den före detta vänsteraktivisten Elise Rydahl. Detta får man inte missa!

Kvällens Radio Nordfront är fullspäckat. Då Martin Saxlind förhinder kommer Jonas De Geer att återigen göra ett gästinhopp för att vara med och diskutera fenomenet med masskjutningar, som åtminstone enligt Simon Holmqvist inte kan avfärdas som “false flag”. Håller Jonas De Geer med Holmqvist, eller är han av en annan åsikt? Och vad säger Tobias Lindberg?

Dessutom är den populäre Johan Persson tillbaka, taggad att diskutera turerna kring den numera framlidne judepedofilen Jeffrey Epstein. Hur dog han egentligen och kommer det nätverk av rika och mäktiga pedofiler som började tina fram runtomkring honom verkligen att redas ut nu?

Även Pär Öberg kommer att delta i kvällens sista segment, då Radio Nordfront gästas av Elise Rydahl. Elise blev känd inom Sveriges alternativmediakretsar då hon under en intervju med Swebbtv berättade om sitt tidigare liv som vänsteraktivist. Nu har hon tänkt om och har under sommaren låtit sig bli intervjuad av de flesta systemkritiska tidningar som finns i Sverige. Hennes medverkan i Radio Nordfront har fått ställas in ett par gånger, men nu är det äntligen dags. Förutom att hon kommer att få berätta om sin tid inom extremvänstern och hur hon lämnade den miljön kommer hon själv att få tillfälle att ställa RN-gänget mot väggen med sina egna frågor om Nordiska motståndsrörelsen och nationalsocialismen. Missa inte det!

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Tobias Lindberg, Johan Persson, Pär Öberg och Jonas De Geer. Producent är Max Rosenfors.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du alltid se Mikael Willgerts intervju med Elise Rydahl på Swebbtv: Veckans RN-meme:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost: