RN DIREKT#194: Bellum med Sjögren och Syrien med Simon Lindberg
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt av Radio Nordfront gästar Pär Sjögren från den nya träningspodd Bellum. Dessutom gästar Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg för att berätta mer om sitt deltagande i en utfrågning av en syrisk politiker under veckan.

Under söndagen presenterade Nordisk Radio en ny träningspodd med namnet Bellum. Ikväll gästar Pär Sjögren, som förutom att vara medarbetare i den nya podden även är chef för Nordiska motståndsrörelsens Näste 5 och styrketräningsentusiast.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg deltog tidigare i veckan i en intervju av den syriske politikern Tarek al Ahmad från Syriska socialnationalistiska partiet (SSNP) som arrangerades av Mark Collett från brittiska Patriotic Alternative. Lindberg gästar Radio Nordfront ikväll för att berätta mer om detta.

Dessutom diskussioner om veckans galenskaper, exempelvis att en häktad och grovt kriminellt belastad somalier har utsetts till årets artist av Sveriges Radio, om den kanadensiske mannen som riskerar fängelse efter att ha motsatt sig sitt barns könsbyte och att två ryska medborgare utvisas ur Sverige på grund av sina politiska åsikter.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

VECKANS RN-MEM

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Annie senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Annie
Lyssnare

Ska lyssna på Bellum. 👌