Radio Regeringen tar en paus

Radio Regeringen har nu sänt varje fredag i över tre år. Under dessa tre år har det hunnits med inte mindre än 171 program plus några specialavsnitt. Men nu är det tyvärr dags för damerna att ta en paus. Hur lång denna paus blir är osäkert men så fort tillfälle ges kommer Radio Regeringen tillbaka.

Att damerna kämpat hårt för att få tiden att räcka till för att kunna producera kvalitativa program råder ingen tvekan om. Både Elin och Noora brinner för Radio Regeringen och er lyssnarna som under dessa år har kommit att bli som en familj. Utan er lyssnare hade Radio Regeringen aldrig kommit att bli det program det blev. Damerna vill där med tacka alla som lyssnat, varit aktiva i chatten, inringare, ni som mailat och donerat.

Ni kan fortfarande nå Radio Regeringen via mail om ni har frågor eller vill komma med förslag på framtida program. Varken Elin eller Noora försvinner ifrån Nordisk Radio utan kommer försätta som medarbetare i NR Bohuslän och NR Småland. Utöver detta kommer damerna ett tag framöver behöva fokusera på annat kamparbete samt på sina privatliv som blivit lite åsidosatta den senaste tiden. Damerna hoppas kunna återuppstarta Radio Regeringen med ny energi och återfunnen kreativitet om ett tag men kan inte lova något.

Hälsning från Elin: Jag kommer aldrig glömma när iden Till Radio Regeringen föddes en sommarkväll 2016, sedan dess har Radio Regeringen varit en stor del av mitt liv. Det program det växte fram till att bli är jag mycket glad att kunnat vara en del av och jag kommer sakna både programmet i sig men främst er lyssnare som vecka efter vecka troget lyssnat och även inspirerat oss. Tack!

Hälsning från Noora: Jag är oerhört glad för att fått vara en del av Radio Regeringen. Det har varit väldigt roligt att få vara en del av Radio Regeringen-familjen med allt vad det innebär, från att socialisera sig med er lyssnare till att skapa programmen där vi fått lyfta upp sådant som är viktigt från mer kvinnliga perspektiv. Jag är tacksam för att Elin tog med mig i programmet och jag är tacksam för att jag fått lära känna er lyssnare. Detta är en erfarenhet jag verkligen berikats av och som artikeln skriver, vi får höras i dem andra programmen tillsvidare. Ha det så bra allihopa! Var stolt, håll ryggen rak, vindarna vänder snart…

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

4
Kommentarer

Please Login to comment
4 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
4 diskussionsdeltagare
KristianMikaelRokvikenJan senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Jan
Lyssnare

Radio Regeringen öppnade mina ögon redan vid första avsnittet jag hörde. Det var så enkelt koncept med två kvinnor som satt i varsin stad och ändå kunde de presentera nyheter, fakta och logiska förklaringar av viktiga begrepp som definierar Nationalsocialismen och Folkgemenskapen. Jag hade aldrig tidigare stött på något liknande. De fyra damerna, Elin, Rebecca, Tess och Noora hade humor, humör, charm och utstrålade en naturlig feminin utblick över utvecklingen i Norden. Ingen rabiat feminism, istället var det ett kvinnligt och personligt perspektiv på barn och familj. De ledde genom det goda exemplets makt och inspirerade mig att steg för… Läs mer

Rokviken
Lyssnare

Tråkigt men det finns väl en anledning. Håller med Jan Hjelm. Hoppas ni kommer tillbaka.

Mikael
Lyssnare

Synd 🙁

Kristian
Lyssnare

Tråkigt med uppehåll men jag förstår att det kan bli så. Jag hoppas att ni sänder snart igen.