Ändringar och kommande program

Efter en del semesteruppehåll och alldeles för mycket stilje på NordiskRadio.se är programmen på väg tillbaka. Först Nordic Frontier, ikväll Radio Nordfront och i veckan Mer än ord. En del av NR:s program kommer att göra förändringar till nästa säsong och andra kommer att köra på som vanligt. Dessutom kommer nya program att lanseras från och med augusti.


Nordisk Radio-medarbetare lökar på semester. Nu är det slut med det.

Ändringar
Även om det varit lite av stiltje på radiofronten så har det arbetats en hel del “bakom kulisserna”. Nya planer har dragits upp, möten har hållits och det har stötts och blötts om hur vi ska göra för att förbättra arbetet.

När nästa säsong dras igång kommer en del program att göra ändringar, i vissa fall mindre sådana och i andra fall mer. En del medarbetare kommer att bytas ut och i vissa fall kommer innehåll och inriktning också att ändras något. Det finns en del olika orsaker till detta, men vi är övertygade om att de förändringar vi gör kommer att vara till det bättre. Rätt man på rätt plats helt enkelt.

En annan sak vi kommer förbättra är uppdateringen. Mer urklipp, artiklar och blogginlägg från såväl gamla som nya medarbetare. Vi jobbar helt enkelt på att göra NordiskRadio till en mer levande sida.

Kommande program
Jag kan sympatisera med att ”vanliga” nationella inte ser de två senaste poddarna – en dansk respektive pannordisk aktivistpodd – som det mest fantastiska på jorden. För oss i Nordiska motståndsrörelsen är det naturligtvis oerhört relevant att höra kämparna berätta om vad som händer i Danmark och i resten av Norden, men vi förstår naturligtvis att vår lyssnarskara består av fler personer än så.

De program som nu är på gång kommer att vara sådana som såväl medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen som nationella överlag förmodligen kommer att uppskatta.

De nya programmen kommer att börja lanseras från och med augusti månad. Utan att avslöja allt för mycket tänkte jag i alla fall nämna lite grann om dem.

Vi har ett program som jag tror delvis kommer att kunna ersätta Ledarperspektiv medan det har uppehåll, och fungera som komplement när Ledarperspektiv inte längre har det. Det programmet kommer att behandla ämnen som taktik och strategi, retorik och propaganda och liknande saker. Programmet kommer att vända sig till nationella överlag.

Så att inte NR Bohuslän och NR Dalarna ska känna sig ensamma har vi ett nytt lokalradioprogram på gång. Det låter mycket spännande av vad jag själv fått presenterat för mig och de inblandade är definitivt dugliga personer.

Det finns ett program under uppbyggnad som jag tror och hoppas kommer att slå rörelsen med häpnad. Ett program som jag tror att bara en organisation som vår kan realisera (och det är ingen aktivistpodcast). Här arbetar vi med de sista detaljerna.

Under sensommaren/hösten har vi dessutom en stor överraskning på gång. Medan andra överraskningar kanske kan komma tidigare – eller senare.

Detta är något av vad som kommer inom den närmaste framtiden. Så håll utkik på NordiskRadio.se för förändringar och tillskott av program.

Väl mött!

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment