Radiouppdateringar i kvällens Ledarperspektiv

I nästa Ledarperspektiv, som publiceras klockan 22:00 ikväll, tog jag tillfället i akt att i introduktionen prata lite radio. Det var en del tankar om nuvarande och kommande projekt, dåliga och goda nyheter osv. Saker som togs upp:

  • Bloggerier
  • Hur ser det ut med Mimers Brunn?
  • Vad händer med nyhetspodden?

Givetvis hade jag kunnat skriva ned allt det där här i denna artikel, men nu måste istället alla lyssna på kvällens Ledarperspektiv för att få informationen – vilket jag tycker var väldigt smart gjort av mig. Detta gäller för övrigt även Simon Holmqvist som frågade mig just detta under gårdagen: “Vars är Mimers Brunn? Blir det int’ nå’ program?”

Kvällens avsnitt var bra, även det innehållsmässigt kanske spretade på sina ställen. Vi pratade om judar, judar, judar och araber. Vita cucks kom också med på ett hörn. Vilka utgör egentligen det största hotet?

Efter detta avsnitt tar Ledarperspektiv semester och är tillbaka i september igen. Skicka gärna in lyssnarbrev, förslag och idéer under tiden!

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment