Jag måste bara tillägga….

I vårt förra Radio Regeringen avsnitt “Årets kvinnliga kulturmarxister” listade vi Expressens ”Årets kvinnor 2019” och där blev det väldigt tydligt att se att tidningen Expressen premierar en viss typ av kvinnor. Listan kan kortfattas som en blandning av feminister, kvinnliga topp-chefer, politiker, kvinnor med manliga yrken, gaypride, blackpride, transvestiter och skräpmediaprofiler och för att verkligen träffa rätt på alla strängar slängde man in lite muslimkritik och självklart förintelsevurmeri. Går det att göra svenska folket mer till lagds än så?

Jag är säker på att det finns riktiga kvinnor och mammor i vårt samhälle som hade platsat in på listan, kvinnor som kämpar och gör så mycket mer. Men sålänge vi har slaskmedia kvar så kommer vi få dessa falska idoler och förebilder inmatade i våra näthinnor. Jag längtar till den dagen när vi inte längre har kvar tidningar som Expressen! Ska bli så skönt att slippa deras skit. Förvisso så kan vi skratta åt det, men det kan inte alla. Dem tar ju deras ord seriöst och som sanningar, riktlinjer för sitt egna tänk. Som sagt, jag längtar till den dagen när alla slipper deras skit!

Jag vet att det finns många kvinnliga förebilder i Motståndsrörelsen. Kvinnor som är intelligenta, har hjärtan av guld och som är starkare än stål. Det kommer en dag då vi kan lista riktiga kvinnor som faktiskt kämpat för något som är av äkta värde, gjort något bra för samhället och agerat som äkta kvinnliga förebilder. Vilka skulle ni vilja lyfta fram? Vad för slags förebilder finns det där ute i vårt avlånga land? Kommentera gärna om ni kommer på något som ni tycker borde hyllas, något eller någon. Jag är nyfiken på vad ni tycker!

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Mikael senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Mikael
Lyssnare

Dessa “kvinnor” är produkten av ett icke-konsekvent samhälle och logiken bland merparten av deras nomineringar går bortom sunt förnuft. Alla kvinnor som vågar gå mot den rådande kvinnliga normen har ett högre egenvärde än alla “Gretor” i världen och är något som de ska ha en eloge för, att stå utanför den stora massan är det största man kan göra. Som fränder, kamrater, mammor och fantastiska kämpar finns inga bättre än de kvinnor som vågar gå emot detta sjuka och degenererade samhälle vi ser idag, där man på sina håll måste hålla sina barn hemma då de annars riskerar att… Läs mer