Åter till bloggandet!

Den senaste tiden har jag legat på latsidan vad gäller bloggeriet. Visserligen publicerade jag ett inlägg i början av månaden, men publiceringstakten har varit långt efter de 1-2 blogginlägg jag utlovat att göra i veckan.

Anledningen stavas semester. Att ta semester från kampen finns naturligtvis inte, men under sommaren har jag dragit ned på det kamparbete som kommer på den undre halvan i kamphierarkin. Detta innefattar tyvärr att skriva blogginlägg (det borde ju komma högst upp!).

Jag ska villigt erkänna att jag under sommaren har ägnat en stor del av min tid till min familj och att vi åkt runt lite här och var på utflykter. Det har varit mycket trevligt och stärkande!

Sedan kommer alla jävligheter på en och samma gång. Först en hel del förberedelser inför Nordendagarna, sedan lite efterarbete där jag bland annat skrev manus till Nordisk Radios otroligt professionella och välproducerade radiodokumentär från samma arrangemang. Riktigt bra jobbat av vårt producentproffs Andreas Holmvall och en fullkomligt briljant reporter i Pär Öberg att få till en dokumentär av den kalibern.

Efter detta spelade jag och en annan upptagen man, Simon Lindberg, in Leadership Perspective (som släpps ikväll) innan jag morgonden därpå begav mig på en tolvmilamarsch i Bohuslän med kamrater från Näste 2. Att vandra tre mil per dag och göra det på bara fyra dagar, i kuperad och ibland extrem terräng, är nog bland det jävligaste jag gjort – men samtidigt väldigt roligt och stärkande att göra det med kamrater.


Näste Bäst på tolvmilavandring

Så nu sitter jag här – med ben och knän som är ur slag men däremot med fingrar i välbehåll som klarar av att att smattra på tangentbordet. Inom kort kommer vi även spela in ett nytt avsnitt av Mimers Brunn och sedan också Ledarperspektiv. Så kommer allt rulla på som vanligt igen. På återskrivande!