RN DIREKT#154: Jonasdegeer.se, våldtäktsimportörerna ABB och Greklands kamp mot invasionen
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar ingen mindre än Jonas De Geer, för att berätta mer om jonasdeegeer.se. Dessutom diskussioner om koaset kring den grekiska gränsen, folkfientliga ABB och Coronahysterin.

Ikväll är det äntligen dags för Jonas De Geer att återigen gästa Radio Nordfront. De Geer har i dagarna lanserat en egen hemsida, jonasdegeer.se, där han kommer publicera artiklar och kommentarer på veckobasis.

Ikväll kommer Jonas att berätta mer om sin nya hemsida, och artikeln Kändisarna som byggde Sverige, som även har återpublicerats på Nordfront.

De Geer har lovat att stanna även för resten av programmet, då man kommer att kommentera några av veckans viktigaste nyheter. Bland annat:

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg. Gästar gör Jonas De Geer.

Missa inte det!

I förra avsnittet uppmanade Radio Nordfront till donationer till Freddy Nerman, som fått sitt hus nedbränt och konto nedstängt. Redan efter avsnittet kunde det konstateras att det skänkts över 100 000 kronor till Nerman. Stort tack till alla RN-lyssnare som bidrog!

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Veckans RN-mem:

Bilden skildrar endast hur historiska hälsningar har spritt olika mängder bakterier. Nordfront uppmanar inte till olagliga hälsningar och påstår inte att detta skulle vara lösningen till Coronakrisen.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på senaste avsnittet av Mimers brunn, som gästas av Robert Eklund. I avsnittet diskuteras allt som rör samer:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost: